Siirry suoraan sisältöön

Tietosuojakäytäntömme

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

1. JohdantoTietosuojakäytäntö kuvaa tietoja, joita keräämme sinulta ja sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme (avantium.fi). Tietosuojakäytäntömme kertoo sinulle, kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme tietojasi; ja mitä valintoja sinulla on tietojen suhteen. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot ja suostumuksen alla kerättyyn, henkilötietojemme keräämiseen, käyttöön ja tallentamiseen.Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä käytännöstä, ota yhteyttä sähköpostilla jari.moisio ’a’ avantium.fi tai soita numeroon 040 5560132.

2. Mitä tietoja keräämme?Keräämme ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka koostuvat pääasiassa teknisistä ja aggregoiduista käyttötiedoista, kuten palveluiden napsautustoiminnoista, istunnosta ja vierityksistä, tunnistamattomasta laitteesta, käyttöjärjestelmästä, Internet-selaimesta, näytön tarkkuudesta, kielestä ja näppäimistöstä asetukset, Internet-palveluntarjoaja, viittaus- / poistumissivut, päivämäärä- / aikaleimat jne. Tietojen keräämiseen käytetään evästeitä.Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tietoja joita ovat nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskutustiedot, palvelutapahtuman yksityiskohdat. Saatamme myös kerätä internetselaimen selailu- tai käyttöistuntoa koskevia tietoja (kuten IP-osoite, maantieteellinen sijainti ja / tai laitteen yksilöivä tunniste), tiedot kytketyistä kolmansien osapuolien tileistä, kuten sähköpostiosoite tai verkkokauppassamme rekisteröinnin yhteydessä annetut henkilötiedot, jotka on annettu meille Palvelujen käyttöoikeuden ja / tai käytön kautta. Epäselvyyksien välttämiseksi mitä tahansa ei-henkilökohtaista tietoa, joka on yhteydessä tai liitetty henkilökohtaisiin tietoihin (esimerkiksi tarjoamiemme palvelujen parantamiseksi), pidetään ja käsitellään henkilökohtaisina tietoina.

3. Miten me käytämme näitä tietoja?Saatamme käyttää käyttäjän antamia henkilökohtaisia​​ tietoja voidaksemme olla vuorovaikutuksessa sähköpostitse, puhelimitse tai chat-palvelulla, tarjota käyttäjän maksamia palveluita, lähettää käyttjälle maksutietoja sekä parantaaksemme verkkosivustoamme, jotta sisältö olisi sinulle laadukasta ja näkyy laitteellasi hyvin. Käyttäjä voi aina kieltäytyä tietojensa keräämisestä.

4. Tietojen tallennus ja siirtoHenkilökuntamme voi käsitellä ja tallentaa, siirtää tai käyttää kaikkia antamiasi tietoja laskutusta, palvelun tuottamista, tukipalveluita tai yhteyden pitoa varten. Pyrimme varmistamaan, että tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

5. Kuinka kauan säilytämme tietosi?Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin niitä tarvitaan palveluiden tuottamiseen ja yhteydenpitoon. Henkilökohtaiset tiedot voivat olla myös varmuuskopiotiedostoissa, joita säilytämme tietoturvallisuuden vuoksi ja poistamme säännöllisesti. Säilytämme henkilökohtaisia​​tietojasi niin kauan kuin yhteydenpito, asiakkuus ja palveluiden toteuttaminen vaatii tai kunnes pyydät meitä poistamaan ne.

6. TietopyyntöSinulla on oikeus saada tieto siitä, että me keräämme tietojasi edellä kuvatulla tavalla. Voit tehdä tietopyynnön sinusta tallennettujen tietojen osalta, mikäli haluat tietää mitä tietoamme olemme keränneet ja tallentaneet.

7. Ota yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytänteistämme, ota meihin yhteyttä:
Jari Moisio / CEO Avantium Partner Oy
email jari.moisio@avantium.fi
Puhelin 040 556 0132

Yrityksen y-tunnus: 3259415-7
Kotipaikka: Tampere